Parfume Solinotes Mure. 50 ml.

Një aromë sharmante me shije frute.Në fillim me shegë dhe agrume.Më pas ekstrakte të ngrohta dhe të buta të drurit sandal,myshkut dhe manave të kuqe. 50 ml. Made in France 3379500800999
1,500  Lekë