Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/php/session) failed: Permission denied (13) in /var/www/html/Domains/gjv/V6/HTML/header.php on line 6
Wahl

Parfume Solinotes Fleur de Cerisier. 50 ml.

Një aromë e paharrueshme e ëmbël me ekstrakte të qershisë dhe manave të kombinuara me ekstraktet gjallëruese të limonit dhe mandarinës.Kjo aromë krijon gjurmë unike dhe është shumë e këndëshme. 50 ml. Made in France.
1500  Lekë