Parfume Solinotes Musc. 50 ml.

Një aromë tipike të burrave me një përdorim të hollë të myshkut.Ju do të kënaqeni me aromën e tij të butë ende drurore me zinxhirë të luleve të freskëta.Ideal dhe plotësimi i përsosur për aromën tuaj natyrale. 50 ml. Made in France. 3379500790993
1,500  Lekë