Parfume Solinotes Fleur d’Iris. 50 ml.

Një aromë të lules së Irisit.Një parfum i cili është projektuar veçanërisht për t'u përshtatur me çdo lloj lëkure.I krijuar me një aromë unike dhe joshëse që përshtatet në çdo kohë! 50 ml. Made in France. 3379501160146
1,500  Lekë