Parfume Solinotes Tiare. 50 ml.

Një aromë orientale e lules tiare e kombinuar me ekstrakte arre kokosi ,pjeshke dhe qelibari për gratë dhe burrat.Aromë e veçantë dhe tërheqëse. 50 ml. Made in France. 3379500770995
1,500  Lekë