Parfume Fantasy Forever. 30 ml.

Një aromë intriguese dhe florientale e cila përbëhet me shkëlqim bergamot dhe boronicë ndjekur nga petalet e egra të trëndafilave.Saktësohet si një kopsht i fshehtë ku lulet e harlisura, delikate dhe aromatike të jasemines bashkohen me zbukurim dru sandali dhe kedri të bardhë. Kjo arrin në rezultatin e shume dëshiruar, një aromë të lehtë dhe femërore. 30 ml. Made in Italy 8002135125605
1,500  Lekë