Parfume Fantasy Forever 50 ml

Një aromë intriguese dhe florientale e cila përbëhet me shkëlqim bergamot dhe boronicë ndjekur nga petalet e egra të trëndafilave. Saktësohet si një kopsht i fshehtë ku lulet e harlisura, delikate dhe aromatike të jasemines bashkohen me zbukurim dru sandali dhe kedri të bardhë. Kjo arrin në rezultatin e shume dëshiruar, një aromë të lehtë dhe femërore. 50 ml. Made in Italy 8002135125629
2,000  Lekë