Parfume Precious Pink 30 ml.

Një aromë e freskët dhe delikate, në ngjyrë rozë feminiteti që përcjell energji pozitive. Me përbërje të agrume dhe mollës së gjelbër kombinuar me lule të bardha.Gjithashtu në thelb përmban lulen e jaseminës dhe të çajit të gjelbërt ,për një aromë delikate femërore dhe të lehtë. 30 ml. Made in Italy 8002135084940
1,500  Lekë