Parfume Precious Pink. 50 ml.

Një aromë e freskët dhe delikate, në ngjyrë rozë feminiteti që përcjell energji pozitive. Me përbërje të agrume dhe mollës së gjelbër kombinuar me lule të bardha.Gjithashtu në thelb përmban lulen e jaseminës dhe të çajit të gjelbërt,për një aromë delikate femërore dhe të lehtë. 50 ml. Made in Italy 8002135084926
1,800  Lekë