Parfume Alweays With You. 30 ml.

Një aromë e lehtë fermërore e cila përbëhet nga bergamota, limoni dhe mollë dhe ne thelb me ekstraktet e manaferrave të kuq, trëndafili dhe zambaku i luginës. 30 ml. Made in Italy 8002135118966
1,500  Lekë