Parfume With You. 50 ml.

Një aromë e cilësuar e përkryer. Përbërësit kryesore janë drithi i imët, grejpfruti i kuq dhe mandarina. Gjithashtu në thelb përmban tëndafila të freskët dhe musk. Një aromë e lehtë për femrat elegante. 50 ml. Made in Italy. 8002135113848
2,000  Lekë