Ducati Fight For Me After Shave. 100 ml.

Locion pas rrojes është një kujdes i përsosur pas rruajtjes. I jep lëkurës një pamje të butë. Përveç kësaj, ajo është e furnizuar me një dozë shtesë të lagështisë. Një pamje e pastër dhe e freski e garantuar. 100 ml. Made in Italy 8002135098787
2,000  Lekë