Ducati Fight For Me Extreme. 100 ml.

Një aromë efikase për meshkujt që mishëron lirinë dhe stilin e motoçikletave Ducati.Me aromë të agrumeve, bergamotit dhe limonit plotësohen nga aroma të lehta të pjepërit të gjelbër dhe barbarozës.Është e përkryer për çdo rast, qoftë kjo një takim në zyrë ose një mbrëmje romantike me një person të veçantë. 100 ml. Made in Italy 8002135109414
2,000  Lekë