Ermila T-motion nano.

Makinë profesionale për qethje. Me 40 mm teh me shkallë të lartë çeliku. Ideale për zvogëlimin e ngushtë, qafën dhe mjekrën e saktë që përshkruajnë dhe rrethojnë veshët. Pajisja e lehtë për heqjen e kokës lejon pastrim të lehtë dhe ndryshime të shpejta në setet e opsionalë me bobinë të disponueshme. Për linjat e bukura dhe styling krijuese.Motor me performancë të lartë për prerje të shpejtë dhe të pastër ideal për të gjitha llojet e flokëve. 120 minuta ngarkim të shpejtë. Deri në 60 minuta kohë të përdorimit të baterisë. Ka të përfshirë karikuesin, furça e pastrimit, vaji. Made in Germany 4015110018193
15,000  Lekë