Dolce & Gabbana Pour Homme 125 ml.

Dolce & Gabbana nje parfum me aromën e tyre klasike për meshkuj. Me një aromë që siguron një freski të thatë, si dhe një erë mesdhetare. 125 ml. Made in UK 737052074450
11,000 Lekë 13,000