Dolce & Gabbana The one Eau de Toilette. 100 ml.

Parfumi i pasur oriental floral hapet me një interpretim të shkëlqyeshëm dhe modern të notave të freskëta të frutave. Gjithashtu aroma shpaloset për të zbuluar një bazë të thellë dhe sensuale të vaniljes të pasur dhe ekstraktet e myshkut për të lënë një prani të vazhdueshme të parfumit. Një aromë tepër tërheqëse për meshkujt. 100 ml. Made in UK 737052036649
13,000  Lekë