Dolce & Gabbana The one Exlusive Edition. 100 ml.

Parfum me një aromë të cilësuar si e mistershme.Ekstraktet e borzilokut të freskët të kombinuara me drurin e dardhës së egër e bëjnë këtë parfum unik dhe enigmatik njëkohësisht. Aromë tipike mashkullore ,e fortë dhe bashkohore. 100 ml. Made in UK 737052945934
12,500 Lekë 15,000