Dolce & Gabbana Intenso Pour Homme Eau de Parfum. 125 ml.

Parfum intensiv i cili është i përcaktuar për botën moderne. Një aromë mashkullore me ekstraktet e livandos dhe duhanit e cila është tepër e qëndrueshme dhe e fortë. 125 ml. Made in UK 737052783451
13,000  Lekë