Dolce & Gabbana Light Blue Pour Home. 125 ml.

Parfum për meshkuj me aromë të freskët.Aromë mesdhetare e cila është me ekstraktet e rosmarinës të kombinuar me drurët e myshqeve. Tipike mashkullore dhe e lehtë. 125 ml Made in UK 73705275842
13,000  Lekë