Dolce & Gabbana The one Essence de Parfum. 65 ml.

Parfum me aromë të lehtë esenciale. Aromë pasur dhe e koncentruar ,kombinon ekstraktet bashkëkohore me shije frute dhe ekstraktet e përjetshëme të luleve të bardha.Një aromë femërore e lehtë dhe tepër e këndëshme. 65 ml. Made in UK 73705297904
14,000  Lekë