Gucci Bamboo Eau de Toilette. 50 ml.

Parfum delikat dhe me aromë të lehtë. Me ekstrakte të mandarinës dhe të zambakut realizon një parfum shumë efikas për ditët tuaja. Aromë sensuale dhe femërore. 50 ml. Made in UK. 730870189016
11,000  Lekë