Gucci Gucci Pour Homme Eau de Toilette. 90 ml.

Parfum i krijuar për ata që duan vëmëndjen.Me përmbajtje të livandos dhe kokrrave te kuqe të dëllinjave ky parfum merr një aromë tërheqëse dhe të veçantë.Një aromë mashkullore intensive. 90 ml. Made in UK 73705271763
14,000  Lekë