Gucci Gulity Pour Homme Eau de Toilette.

Parfum me ekstrakte të jargavanit dhe qelibarit.Një aromë sensuale dhe tërheqëse e cila ngelet gjatë në memorien tuaj. Aromë e lehtë mashkullore dhe shfaq ndjesinë se mund të arrini gjithçka që dëshironi. 90 ml. Made in France. 737052339047
14,000  Lekë