Gucci Guilty Absolute Pour Homme. 90 ml.

Parfum për meshkujt i cili cilësohet si “heroi” lëkurës pasi e mbron atë. Kjo aromë mishëron njeriun e lirë.Me përbërje të drurit të artë dhe vajit të patçolit , realizohet një parfum ideal për të gjithë. 90 ml. Made in UK 8005610344157
15,000  Lekë