Hugo Boss Bottled Unlimited Eau de Toilette.

Parfum me një përzierje freskuese, energji e qëndrueshme dhe aromatizëm mashkullor, është një nxitje motivuese e vitalitetit për suksesin personal. Fillimi i duhur për ditën tuaj. 100 ml. Made in UK 737052766775
10,000 Lekë 12,000