Dior Hypnotic Poison Eau de Toilete. 100 ml.

Parfum i cilësuar si misterioz dhe i duhur për femrat me guxim. I përbërë kryesisht me bajame të hidhur dhe lule jasemini. Aromë tërheqëse dhe këshillohet të përdoret në mbrëmje.100 ml. Made in France 3348900425309
16,000  Lekë