Versace Eros Eau de Toilete. 100 ml.

Parfum i cili përcakton një përsosje për meshkujt. Me përbërje kryesisht të nenexhikut dhe vaniljes përcaktohet një aromë jashtëzakonisht tërheqëse, kryesisht e fortë. 100 ml. Made in France 8011003809219
10,000 Lekë 11,000