Versace Pour Homme Dylan Blue. 100 ml

Parfum për meshkujt nga Versace. Një aromë e freskët, integruese dhe intensive. Me përberje kryesisht të lules vjollce dhe gjetheve të fikut përcaktojnë një freski mesdhetare. Aromë e vecantë dhe tërheqëse. 100 ml. Made in Italy 8011003825745
9,000 Lekë 12,000