Bvlgari Man in Black Eau de Parfum. 100 ml.

Parfum i cili përcaktohet për njeriun modern. Me përmbajtje të rumit dhe të erëzave të ndryshme realizohet një aromë dinamike dhe e veçantë. 100 ml. Made in Italy 783320971563
12,500  Lekë