Bvlgari Goldea Eau de Parfum. 90 ml.

Parfum me lule orientale. Krijon një nuhatje të këndëshme, me kombinimin e luleve të ndryshme me në krye lulen e jaseminit. Një parfum mjaft cilësor dhe tërheqës. 90 ml. Made in Italy 783320502507
16,000  Lekë