Bvlgari Omnia Paraiba Eau de Toilette. 65 ml.

Parfum i cilësuar si një gur i çmuar pasi është i veçantë. Me përbërjen e tij prej portokalleje dhe luleve të ndryshme ky parfum paraqet një përkujdesje për lëkurën tuaj dhe me aromë të veçantë femërore. 65 ml. Made in Italy 783320512506
9,500  Lekë