My Burberry Eau de Parfum. 90 ml.

Parfum me aromë të lehtë trëndafili dhe të ndjeshme kudo.I prodhuar në mënyrë delikate dhe shumë tërheqës. 90 ml. Made in France. 5045419039611
13,500  Lekë