One million Prive Paco Rabane Eau de Parfum. 100 ml.

Parfum i barazuar me arin .Me një përmbajtje të frutave dhe nenexhikut realizohet një aromë joshëse dhe moderne,jo shumë të fortë dhe shumë e këndëshme. 100 ml. Made in France. 3349667000013
11,000 Lekë 12,500