Terre d’Hermes Eau de Toilete. 100 ml.

Parfum që të jep ndjesinë e tokës dhe që shfaqet me një aromë të thellë. Me përmbajtje minerale e përcaktuar për lëkurat jo shumë të ndjeshme. 100 ml. Made in Paris. 3346131400003
12,500  Lekë