Diesel Fuel for Life. 75 ml.

Parfum i cili konsiderohet të jetë një aromë energjike. Me ekstraktet e grejpfrut , të mjedrës dhe livandos . Rekomandohet për çdo rast. 75 ml. Made in France 3605520501517
9,500  Lekë