Trussardi Uomo Eau de Toilete. 100 ml.

Parfum me përbërje të limonit dhe bergamotit.Aromë e jashtëzakonshme virale dhe moderne që duhet të përdoren nga ata të vishen me stil, është thelbi i mashkullit të rafinuar. 100 ml. Made in Italy 8011530810023
11,000  Lekë