Invictus Intense Paco Rabanne.100 ml.

Parfum i fortë . Me përmbajtje kryesisht të portokalles dhe piperit të zi .Aromë e gjallë, jetësore dhe të fuqishme. 100 ml. Made in France 3349668543021
11,000 Lekë 12,000