Valentino Uomo Eau de Toilette. 100 ml.

Parfum i fortë për meshkuj.Me përbërje kryesisht vanilje dhe bizeleje. Këshillohet të përdoret në raste të veçanta. 100 ml. Made in Spain 8411061757888
13,000  Lekë