Young Styling Smooth instant liss & curl. 250 ml.

Është produkti ideal për stilimin e flokëve dhe kryesisht për flokët kaçurrela i cili është shumë efikas dhe i mbron flokët nga djegja e paisjeve elektrike. 250 ml. Made in Italy 8018615008078
1,500  Lekë