Young Curls Amplify Elastic & Definer. 150 ml.

Me një formulë elastike iu jep fleksibilitet dhe qëndrueshmëri flokëve kaçurrela,gjithashtu i bën ato të shkëlqyeshëm. 150 ml.
1500  Lekë