Young Instant Balsam Conditioner Bifase 250 ml.

Balsam për flokët me veprim të menjëhershëm. Formula e tij dyfazore vepron si një kondicioner dhe ristrukturues i thellë për flokët e thatë, të trajtuar, të brishtë dhe rebel. Zbut, hidraton dhe shton flokët duke rikthyer vitalitetin dhe shkëlqimin , duke i mbrojtur nga agjentë ekstremë atmosferikë. 250 ml. Made in Italy 8018615008122
1,500  Lekë