Luxury Shampo Color Care. 1000 ml.

Shampo e cila ndihmon në mbrojtjen e ngjyrës së flokëve të trajtuar duke e ringjallur dhe risjellë shkëlqimin e tyre. Ekstrakte biologjike të xhensenit me pjeset mbrojtëse, forcuese dhe revitalizuese, ndihmojnë në ruajtjen e ngjyrës së gjallë. Ushqen flokët në thellësi. 1000 ml. Made in Italy
2500  Lekë