Luxuey Shampo Volumizing. 1000 ml.

Shampo ideale për flokët e thatë të cilët kanë nevojë për volum , ajo siguron rezistencë ndaj trupit dhe vëllimit dhe flokut. Lëngu i aloe veras rivitalizon flokët duke e lënë ato të butë ndërsa keratina, forcon atë duke siguruar trup, elasticitet dhe i bën flokët voluminoz. 1000 ml. Made in Italy.
2500  Lekë