Luxery Shampo Nutrishine. 1000 ml.

Shampo ideale për flokë të thatë dhe të ndjeshëm, ribalancon dhe riparon flokët në sajë të Vitamina PP. Ajo kontribuon që flokët të marin shkëlqim të pabesueshëm falë proteinave hidrolizuese të rajsit dhe grurit. Të pasuruar me vitaminë B6, ekstraktet biologjike të çajit të gjelbër dhe qumështit që ndihmojnë në forcimin dhe rritjen e fuqisë dhe elasticitetit të flokëve. 1000 ml. Made in Italy 8032825194697
2,500  Lekë