Young Wax Kyss hold & styling. 100 ml.

Xhel për flokët i fortë, i mbron dhe i jep stilimin e dëshiruar. Me aromë luleshtrydhe dhe nuk lë mbetje të padëshiruara mbas përdorimit. 100 ml. Made in Italy 8018615008061
1,200  Lekë