Armani Because it’s You Eau de Parfum. 100 ml.

Parfum me aromë të embël e cila do të bënte çdo grua të lumtur. Përmbajtja e saj nga mjedra ,trendafili dhe vanilja e bëjnë këtë parfum të pa rezistueshëm. Aromë sensuale dhe tepër e pëlqyer. 100 ml. Made in France. 3605522041486
14,000 Lekë 15,500