Wahl Profesional Detailer Black Classic

Prerja e gjitha në detaje! Detajuesi Wahl është një makinë prerëse me peshë të lehtë . E pajisur me një thikë të rregullueshme, e shkëlqyer për zvogëlimin e saktë të pjeses së fytyrës, veshëve dhe qafës. Ky detajues është i dizajnuar për detajet dhe dizajnin e flokëve të fytyrës. Made in U.S.A
12000  Lekë